Стали відомі деталі фатальної ДТП у якій загинула 15-річна волинянка. ФОТО

0
0
Стали відомі деталі фатальної ДТП у якій загинула 15-річна волинянка. ФОТО
За фактом летальної ДТП у Ковельскому районі, в якій загинула неповнолітня дівчина, поліція розпочала кримінальне провадження.

Як повідомляла Волинь24, автопригода трапилася учора близько 16-ої години по вулиці Шевченка у селищі Заболоття.

За кермом мотоцикла Vіper перебувала 15-річна жителька селища. Дівчина, ймовірно, не впоралась з керуванням та врізалась у паркан, повідомили у секторі комунікації поліції Волинської області.



Унаслідок ДТП водійка мотоцикла загинула на місці, її сестра, 13-річна пасажирка транспортного засобу – отримала тілесні ушкодження. Постраждалу госпіталізували.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження: йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжке тілесне ушкодження.

Поліція з’ясовує усі обставини трагедії. Триває слідство.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні