У Луцьку з понеділка відключать опалення, але платити за нього треба буде

1
-1
У Луцьку з понеділка відключать опалення, але платити за нього треба буде
З понеділка, 12-го квітня, у Луцьку зупинять опалювальний сезон. Як розповів Суспільному керівник підприємства "Луцьктепло" Іван Скорупський, 55 тисячам споживачам відключать опалення.

12-го квітня у ДКП "Луцьктепло" планують відключити централізоване опалення у багатоквартирних будинках.

"Якщо буде потреба надавати послуги з постачання теплової енергії для соціальних закладів, для медичних закладів – ми будемо це робити. Де є в нас технологічна можливість", - каже директор підприємства.

З 12 квітня в банках будуть доступні платіжки за опалення за березень. У травні люди отримають рахунки за 11 днів квітня.

Зі слів Івана Скорупського, в міжопалювальний період споживачам будуть нарахування, згідно з двоставковим тарифом – це близько 350 гривень для квартири.

Як розповіла завідувачка сектору метеопрогнозів обласного гідрометеоцентру Надія Голя, від 10-го квітня прогнозують переміщення теплого повітря на Волинь. Середньодобова температура буде 8 градусів і більше. Саме тому, у Луцьку вимкнуть централізоване опалення.

Нагадаємо, з З жовтня 2020 року лучани по-новому платять за централізоване теплопостачання. Суму розбивають на увесь рік.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За не надану послугу гроші не платять!. Мені за простоювання не платять!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні