Волинським поліцейським надаватимуть психологічну допомогу

1
6
Волинським поліцейським надаватимуть психологічну допомогу
Волинські поліцейські успішно завершили курс програми психологічної підтримки поліцейських за принципом «рівний-рівному».

Відповідні сертифікати вони отримали вчора, 7 квітня, під час робочої наради за участю заступників начальників районних управлінь та відділів поліції, а також працівників підрозділів кадрового забезпечення.



Заходи психологічної підтримки поліцейських за принципом «рівний-рівному» дозволяє здійснити втручання у психологічні проблеми співробітників на ранніх етапах їх виникнення, повідомляють у секторі комунікації поліції Волинської області.

Цей принцип передбачає надання соціально-психологічної підтримки працівникам поліції їхніми колегами, які працюють у тому ж самому професійному середовищі та мають відповідні знання та позитивний досвід у подоланні складних (кризових) ситуацій.



Поліцейські, які успішно завершили курс з підготовки учасників програми психологічної підтримки поліцейських за принципом «рівний-рівному», отримали відповідні сертифікати.

Програма заходів здійснюється за підтримки Канадсько-Українського проєкту розвитку поліції (CUPDP) за підтримки уряду Канади та Alinea International.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
такі спеціалісти вже давно потрібні, а то лупцюють нівчому невинних перехожих як дибіли з дурдому, а потім як нівчому не бувало.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні