«Я боюсь за те, що ми тих масок не знімемо ніколи», – луцький лікар про пандемію. ВІДЕО

0
7
«Я боюсь за те, що ми тих масок не знімемо ніколи», – луцький лікар про пандемію. ВІДЕО
Луцький медик, очільник Волинської обласної клінічної лікарні Олександр Дудар поділився власною думкою про можливе закінчення пандемії.

У коментарі журналістам ІА “Конкурент” керівник медзакладу розповів, що попри поширену думку, ніби зараз у нас третя хвиля коронавірусу, він вважає, що це всього лиш друга. Олександр Дудар впевнений, що колись світ поборе коронавірус, але для цього потрібний спільний підхід багатьох країн у боротьбі з пандемією.

“Я на початку пандемії говорив одне: я боюсь за те, що ми тих масок не знімемо ніколи. Я не впевнений, що вакцинація і все, що ми робимо, призведе до стрімкого зупинення цього, адже поширення хвороби по планеті і кількість країн, в які вона попала, (надзвичайно великі – ред..). Тому, на мою думку, має бути якийсь підхід загальний. Тому що багатші країни відвакцинувалися добре, а тут ідуть африканські, південноамериканські країни, які взагалі тільки мріють про ту вакцину. Невідомо, і як це передасться далі, може, на тварин…

Ми мусимо це побороти, ми з цим впораємося, але про тривалість цього всього можна буде говорити у жовтні-листопаді цього року. До середини літа ми будемо потихеньку скочуватись з цієї хвилі. Буде складно, але ми то зробимо, я думаю”, – підсумував Олександр Дудар.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні