Вакцинація матиме позитивний вплив на відновлення економіки - МВФ

0
2
Вакцинація матиме позитивний вплив на відновлення економіки - МВФ
У Міжнародному валютному фонді вважають, що збільшення видатків на вакцинацію населення сприятиме якнайшвидшому відновленню економіки.

Пише Укрінформ.

Як зазначається, видатки держав на вакцинацію поступово окупляться, і це дасть змогу забезпечити до 2025 року податкові надходження до бюджетів на суму понад 1 трильйон доларів.

За таких умов, вважають у МВФ, світовий ВВП може зрости на 9 трильйонів доларів за той же період, оскільки компанії почнуть працювати та наймати людей.

Згідно оцінками МВФ, від початку пандемії уряди країн світу витратили близько 16 трильйонів доларів на програми підтримки економіки. З них 10 трильйонів - додаткові витрати та компенсації, ще 6 трильйонів - урядові позики та вливання капіталу для бізнесу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні