28-річна Cardi B знялася топлес для журналу ХХL. ФОТО

0
-4
28-річна Cardi B знялася топлес для журналу ХХL. ФОТО
Реперка Карді Бі стала героїнею весняного випуску чоловічого журналу XXL. Кадрами провокаційної фотосесії 28-річна зірка поділилася в Instagram, повідомляє Корреспондент.



Зйомка відбулася в середині березня на оглядовому майданчику The Edge в Нью-Йорку. Карді позувала в епатажних образах для дуету фотографів Ахмада Барбера і Донта Моріса.

На одному з фото виконавиця постала перед камерою топлес у широких чорних брюках. Її груди прикривали тільки чорні підтяжки.



В інтерв'ю виданню Карді Бі розповіла про сприйняття себе як успішної жінки в шоу-бізнесі, про допомогу її чоловіка Оффсета в справах, про гроші і ділову сторону музики для темношкірої співачки, а також про майбутнє, яке бачить для дворічної доньки К’яри.



XXL назвав Карді однією з найвпливовіших і найуспішніших жінок в хіп-хопі, а також "бійцем у всіх сенсах цього слова".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні