На Львівщині за булінг під суд піде вчителька

1
7
На Львівщині за булінг під суд піде вчителька
Поліцейські Червоноградського відділу поліції склали протокол про адмінпорушення за статтею 173-4 КУпАП (булінг) на директора ліцею №2 в Соснівці Львівської області 67-річну Наталію Щербань за цькування учнів за їхній зовнішній вигляд. Про це у вівторок, 6 квітня, пише Дзеркало Тижня, інформує Кореспондент.

Уточнюється, що покарання за цією статтею передбачає штраф від 850 до 1700 грн або громадські роботи від 20 до 40 годин.

Нагадаємо, директор Соснівського ліцею №2 Наталія Щербань під час розмови з 10-класниками дозволяла собі різкі висловлювання до учнів щодо їхнього вигляду. Зокрема, вона дорікнула підлітків за діряві штани, а дівчат за хустки.

Також директор звернула увагу однієї зі школярок на целюліт. Школярі записали аудіо однієї з розмов Наталії Щербань з учнями і оприлюднили в Facebook.

Незабаром протокол поліції розглянуть в суді.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
я за два пессо за два ссу на папу с мамой донєсу..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні