У МЗС назвали кількість жінок-переселенців

0
4
У МЗС назвали кількість жінок-переселенців
Перший заступник міністра закордонних справ України Еміне Джапарова під час віртуального саміту молодих жінок-мусульманок у рамках роботи Економічної і Соціальної Ради ООН розповіла про наслідки триваючої російської збройної агресії проти України. Про це у вівторок, 6 квітня, пише прес-служба МЗС.

"Жінки становлять 60% з майже 1,5 млн внутрішньо переміщених осіб, в тому числі і я - представниця кримськотатарського народу. Тому це моя особиста історія і біль, як і сотень інших кримськотатарських жінок", - заявила Джапарова.

Виступаючи на саміті, Джапарова описала ситуацію в Криму.

"Затримання та ув'язнення громадян України, переважно представників кримськотатарського народу, призводить до того, що значна кількість сімей залишаються без чоловіків, діти залишаються без батьків, і тягар забезпечення цих сімей, боротьби за звільнення чоловіків, лягає на плечі жінок - дружин, матерів і дочок", - сказала дипломат.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні