Вбивство власниці салону краси: суд виніс вирок чоловікові

2
-3
Вбивство власниці салону краси: суд виніс вирок чоловікові
Шевченківський районний суд Києва засудив колишнього чоловіка власниці одного зі столичних салонів краси до довічного позбавлення волі за її вбивство. Злочин було здійснено 19 листопада 2015 року, повідомляє прес-служба Київської міської прокуратури.

"Як встановлено слідством, колишній чоловік потерпілої на ґрунті виниклих між ними неприязних стосунків ретельно спланував і організував її вбивство. Зловмисник точно знав розпорядок дня колишньої дружини і маршрути її пересування містом. В день вбивства чоловік завчасно прибув до салону краси, яким керувала жінка, і став чекати її приїзду, перебуваючи неподалік", - йдеться в повідомленні.

Коли його екс-дружина приїхала в салон, він також зайшов у приміщення, де крім них нікого не було. Між чоловіком і жінкою стався конфлікт.

"Обвинувачений з особливою жорстокістю завдав колишній дружині численні поранення, переважно в область обличчя та шиї, які привели до її смерті", - наголосили в прокуратурі.

Після цього чоловік намагався знищити докази і придумав собі алібі.

За результатами судового розгляду прокуратурою повністю доведена провина обвинуваченого в скоєнні вбивства.

Чоловік визнаний винним за п. 4 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю) і ч. 1 ст. 185 (таємне викрадення чужого майна) КК України та засуджений до максимального покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Крім того, він повинен виплатити по п'ять мільйонів гривень завданої моральної та матеріальної шкоди двом неповнолітнім дітям і батькам вбитої жінки, а також довічно їх утримувати.

Обвинувачений свою провину в скоєнні злочину не визнав.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ужас !!!!!!Чоловіки козли!!
Відповісти
А чому за інші вбивства і смертельні аварії такі поблажливі вироки?!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні