Австрійська газета назвала конфлікт на Донбасі «громадянською війною»

1
6
Австрійська газета назвала конфлікт на Донбасі «громадянською війною»
Посол України в Австрії Олександр Щерба висловив обурення через використання австрійською газетою Der Standard терміну "громадянська війна" для опису конфлікту на Донбасі. Коментар щодо цього дипломат у вівторок, 6 квітня, написав у своєму Twitter, передає Корреспондент.

"Українська земля. Російські прапори, солдати і зброя - з одного боку, українські - з іншого. Але це не окупація, а громадянська війна для Der Standard", - написав Щерба, реагуючи на статтю.



Ідеться про матеріал під заголовком "Україна хоче вступити в НАТО, знову спалахує громадянська війна". При цьому, в статті ці слова подаються як нібито цитата президента України Володимира Зеленського.

"Президент Володимир Зеленський заявив у вівторок, що вступ України до військового союзу НАТО є "єдиним способом закінчити громадянську війну на Донбасі". Перед цим він поговорив по телефону з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом", - йдеться в статті Der Standard.

"Дорогий Der Standard, настане колись час для чесної дискусії щодо того, що ви називаєте "громадянською війною", чи у вас дозволена тільки одна точка зору?", - написав Щерба.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А це вже наслідки кремлівської пропаганди, і недоробки теперішньої "зе-влади"!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні