За борги померлої матері судять 6-річну дівчинку

0
0
За борги померлої матері судять 6-річну дівчинку
У Новосибірській області суд почав розглядати справу шестирічної Поліни Шевельової, яку судять за борги її померлої матері.

Про це повідомляє Уніан.

До суду на дівчинку подало ТОВ "Сибірська тепло-енергетична компанія". Чергове засідання призначено на 2 квітня.

Відомо, що мати дівчинки померла від «ускладнень грипу» у 2016 році. Спадкоємцями часток у квартирі стали її мати Наталія, колишній чоловік і маленька Поліна. Саме остання стала правонаступницею боргу за тепло в розмірі 26 тисяч рублів.

«До суду ми прийшли, звичайно, суддя здивувалася, побачивши дівчинку і повістку. Каже: "А хто така Поліна Павлівна?». А Поліні Павлівні - шість років. Вона здивувалася, сказала, мовляв, як так? Ну ось так, ви ж виписували повістку», - розповіла бабуся дівчинки.

У підсумку в суді Поліну представляє її дядько Роман, тому що грошей на адвоката у сім'ї немає. Більш того, чоловік звертався за допомогою до дитячого омбудсмена Надії Болтенко і районного прокурора, але вони так і не відповіли.

Теги: суд, смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні