Волинянин-контрабандист влаштував дебош на кордоні

0
-2
Волинянин-контрабандист влаштував дебош на кордоні
Волинянин, який вчинив дебош у пункті пропуску «Доманово» та зламав палець прикордоннику, постав перед судом.

Про це йдеться у вироку Ратнівського районного суду, - пише ІА «Волинські новини».

15 лютого минулого року у пункт пропуску «Доманове» прибув мікроавтобус «Фольксваген». Прикордонники попросили водія та пасажирів, які їхали з Білорусі, пройти з ними для проходження особистого огляду.

Один із пасажирів відмовився вийти з авто та почав нецензурно лаяти прикордонників. Не втихомирили його і неодноразові попередження. Тож прикордонники витягнули чолвоіка з буса, заламали руки та повели на огляд.

Дорогою до службового приміщення дебошир почав вириватися та зламав прикордоннику палець. Тож на нього надягнули кайданки. А під час особистого огляду у чоловіка знайшли 10 блоків цигарок, які він сховав на тілі.

У суді обвинувачений свою вину не визнав та вказав, що нікому ніяких ушкоджень не завдав. Мовляв, його самого штовхнули, а він впав і вдарився головою.

Вину дебошира вдалося довести свідченнями свідків за допомогою відеозапису з місця інциденту та експертизою.

Тож суд визнав чоловіка винним і призначив йому два роки позбавлення волі, замінивши покарання іспитовим терміном на такий же строк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні