Міс Україна Всесвіт-2020 не дають візу в США для поїздки на конкурс

0
-2
Міс Україна Всесвіт-2020 не дають візу в США для поїздки на конкурс
Міс Україна Всесвіт-2020 Єлизавета Ястремська повинна представляти Україну на міжнародному конкурсі в США. Але їй не надають візу для поїздки в країну. Про це на офіційній сторінці Міс Україна Всесвіт у Facebook заявила президент заходу Анна Філімонова.

Філімонова повідомила, що українська красуня пройшла співбесіду в центрі 31 березня і надала всі необхідні документи, а також на високому рівні розмовляла англійською мовою.

Але рідна сестра Ястремської недавно оселилася в Маямі, вийшовши заміж за американця. Саме це бентежить візових офіцерів, які припускають, що Єлизавета може не повернутися назад.

"Крім цього, учасниці Міс Всесвіт мють бути заміжні і не мати дітей, це також впливає на надання візи", - розповіла президент конкурсу.

У зв'язку з цим, Філімонова звернулася до Тимчасово повіреної у справах США Христини Квін з проханням якнайшвидше розглянути запит Ястремської, гарантувавши зі свого боку "неухильне дотримання учасницею всіх вимог візового та еміграційного законодавства США в рамках наданого їй тимчасового коридору перебування в США і гарантоване повернення її в Україну в певний термін".

Також Філімонова нагадала про бездоганну репутацію конкурсу.

Відзначимо, Міс Всесвіт відбудеться в Маямі 16 травня. Конкурс перенесли через пандемію коронавірусу.

Міс Україна Всесвіт 2020 Єлизавета Ястремська з багатодітної сім'ї. Вона закінчила КНЕУ ім. В. Гетьмана за спеціальністю Управління персоналом і маркетинг, а також школу телеведучих. Працює моделлю. Її фото прикрасили безліч відомих глянців.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні