Запаси газу України впали нижче за 16 млрд кубометрів

1
3
Запаси газу України впали нижче за 16 млрд кубометрів
Запаси газу в підземних сховищах України впали нижче за 16 мільярдів кубометрів на початок квітня, свідчать дані Укртрансгазу.

Так, з початку опалювального сезону 19 жовтня запаси знизилися на 43,8% (на 12,448 млрд куб. м) - до 15,995 млрд куб. м.

При цьому в березні споживання газу скоротилося до 2,2 млрд куб. м., після рекордних 2,9 млрд куб. м. в лютому.

З настанням потепління відбір газу почав знижуватися: з приблизно 90 млн куб. м на початку другої декади березня до 43 млн куб. м останнього дня місяця.

Нагадаємо, почала Україна опалювальний сезон з рекордними запасами газу в майже 28,5 млрд кубометрів. А минулий сезон закінчила із запасами близько 15,8 млрд.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цих залишків на ще один опалюваний сезон вистачить, тільки це аж ніяк не повпливає на зниження вартості газу. Ось тільки газові магнати добряче "нагріють руки"!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні