--> Лікарня на Волині отримала нове медичне устаткування. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лікарня на Волині отримала нове медичне устаткування. ФОТО

0
-5
Лікарня на Волині отримала нове медичне устаткування. ФОТО
Нещодавно Волинський обласний благодійний фонд «Карітас-Волинь» передав Нововолинській центральній міській лікарні 15 медичних ліжок. Також медзаклад поповнився протипролижневими матрацами та інвалідними візками. Їх передали в рамках проєкту «Україна – Проект – Едагем» з Бельгії.

Про це повідомляють на сайті Нововолинська.

З ініціативи та за підтримки міського голови Бориса Карпуса у співпраці з фондом «Тільки разом» вдалося сплатити доставлення медичного устаткування з Франції. Воно надійшло від благодійної установи Асоціація «Іруаз – Україна».

Медичні ліжка, матраци, каталки для хворих, фізіотерапевтичні столи, ходунки, тренажер, інвалідні візки слугуватимуть жителям Нововолинської громади.

Як відзначив Володимир Кметь, якісна співпраця з міською владою значною спрощує процедуру отримання гуманітарних допомог.

А медичні установи міста поповнюються сучасним обладнанням.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні