Нардеп Тищенко скандалив на виборчому окрузі

2
-5
Нардеп Тищенко скандалив на виборчому окрузі
В Івано-Франківській області на 87-му окрузі народний депутат від Слуги народу Микола Тищенко чіплявся до журналістів, а також домігся видалення з приміщення виборчкому кандидата в нардепи від партії За майбутнє Олександру Шевченку. Про це в Facebook повідомляє Рух ЧЕСНО.

За повідомленням спостерігачів ЧЕСНО, Тищенко плутав Прикарпаття із Закарпаттям, а потім "вирішив, що він має право вимагати журналістські посвідчення, вилучати їх, перевіряти на справжність, вимагати паспорти, проводити обшук людей з метою пошуку зброї".

"Тищенко кричав, що він - народний депутат. Звинувачував Шевченка в сепаратизмі, вимагав вибачень і стати перед ним на коліна", - йдеться в повідомленні.

"Шевченка вирішили видалити з ділянки, хоча він не реагував на провокації Тищенка, які, ймовірно, були розраховані на те, щоб вивести кандидата з себе і його таки видалили... На відміну від Тищенка, Шевченко - суб'єкт виборчого процесу і має право перебувати на ОВК і контролювати процес підрахунку голосів", - повідомляють в русі ЧЕСНО.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коля - котлета охуїв?
Відповісти
За ним психушка плаче! Треба перед тим як зареєструвати кандидатом в депутати, вимагати довідку про адекватність.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні