На Волл-стріт спрогнозували майбутні алкогольні тенденції

0
0
На Волл-стріт спрогнозували майбутні алкогольні тенденції
Команда аналітиків з Волл-стріт відстежувала повідомлення в Instagram, щоб дізнатися, якими можуть бути наступні тенденції алкогольного ринку, і прийшла до дуже цікавих висновків. Про це повідомляє УНН з посиланням на The Drinks Business.

Так, група Bank of America підрахувала, що кількість розмов в Instagram про готові коктейлі становить близько 40% від кількості обговорень, присвячених слабоалкогольним напоям, які ось уже кілька років дуже популярні в США. При цьому обговорення вже перебуває на вищому рівні, ніж тоді, коли ринок слабоалкоголки тільки починав рости.

Наразі готові коктейлі становлять 3% ринку спиртних напоїв США, що в 23 рази менше, ніж у слабоалкогольних напоїв, споживання яких зростає, і які дуже швидко перетворюються в альтернативу пиву.

Дослідження передбачає, що аудиторія готових бутильованих коктейлів доросліша - від 30 до 44 років, у порівнянні з віковою групою від 21 до 29 років, які вважають за краще слабоалкогольні та міцні алкогольні напої.

Відзначимо, що тренд на слабоалкогольні напої останні кілька років витісняє за популярністю пиво, особливо - в США.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні