У Раді сталася бійка за участю Порошенка. ВІДЕО

5
0
У Раді сталася бійка за участю Порошенка. ВІДЕО
У Верховній Раді у вівторок, 30 березня, сталася бійка між народними депутатами, в якій брав участь п'ятий президент України Петро Порошенко.

Інцидент стався під час виступу нардепа від Європейської солідарності Ірини Геращенко. В цей час Порошенко йшов проходом до трибуни, але на шляху зустрів "слуг народу". Між ними і виникла штовханина.

Через що сталася бійка - точно невідомо, чутно лише, як спікер Дмитро Разумков звернувся до Порошенка з фразою: "Петре Олексійовичу, я розберуся". Після цього скандал став стихати.

Своєю чергою, Ірина Геращенко заявила з трибуни, що нардеп від фракції Слуга народу перебуває в парламенті в стані алкогольного сп'яніння.

"У першому ряду сидить нетверезий чоловік, народний депутат України. Вимагаємо за підсумками пленарного засідання наступне: перше - Нацполіції (зараз зняли депутатську недоторканність) провести алкогольний тест народного депутата на прізвище "Ш"...", - сказала Геращенко.

А другим пунктом вимог у Геращенко стало вивчення реальної вартості очищення дверей і фасаду ОП від написів протестувальників.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну, і де тут бійка...
Відповісти
Вам той Порошенко ще не приходить по ночах,бо вже пора.
Відповісти
Позорище!!!
Відповісти
Позорище, а не верховна рада!!!
Відповісти
зайшла подивитись як Пороху наваляли. півні.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні