--> Заступник голови КСУ задекларував церкву | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Заступник голови КСУ задекларував церкву

1
-2
Заступник голови КСУ задекларував церкву
Заступник голови Конституційного суду України Сергій Головатий за 2020 рік задекларував житловий будинок під Києвом, квартири в столиці, земельні ділянки, а також храм Української православної церкви. Дані опубліковані в Єдиному держреєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Так, у власності Головатого є житловий будинок площею 464 квадратних метри і чотири земельні ділянки загальною площею 60 соток в Оленівці Фастівського району. Також в його власності числиться півбудинку (близько 80 квадратних метрів) в місті Сміла Черкаської області.

Крім того, суддя задекларував дві квартири - 142 і 96,6 квадратних метрів - в Києві.

Водночас Головатому належить церква - храм УПЦ Київського патріархату площею 201 квадратний метр в смт Вільшана Звенигородського району Черкаської області. У цьому ж селищі він орендує земельну ділянку в 15 соток.

За 2020 рік заступника голови КСУ задекларував 3,1 мільйона гривень зарплати, 177 тисяч пенсії, 37 тисяч гривень гонорару як член-кореспондент Національної академії правових наук.

На його рахунку в банку лежить дев'ять тисяч євро, 700 тисяч гривень і 735 доларів. Готівкою Головатий тримає 25 тисяч гривень, 15 тисяч євро і 10 тисяч доларів.

При цьому у судді, згідно з декларацією, немає автомобілів.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Він там свої юридичні гріхи замолює
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні