Опубліковано відео з місця аварії поїзда Інтерсіті

5
-3
Опубліковано відео з місця аварії поїзда Інтерсіті
Біля Запоріжжя тривають роботи на місці аварії поїзда Інтерсіті, що зійшов у вівторок з колії. Відео опублікував телеграм-канал Політика Країни.

"Ось як виглядає зараз місце вчорашньої аварії, де зійшов з колії поїзд Інтерсіті", - йдеться у підписі до відео.

Повідомляється, що поїзд як і раніше перебуває на місці аварії. Через аварію потяги на Запоріжжя йдуть повільно і спізнюються, оскільки доводиться пропускати зустрічні потяги.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А я клоуняка зеленський трикратний крадій пенсій зе-президент ХUЙЛО ЛАЛАЛА пердолю свою прес.секретутку мандель і за це платю їй 1.5тисячі баксів в місяць з вкраденних мною Пенсій в пенсіонерів з моїми бандитськими зе-партійними Подєльніками! І хочу щоб мені надавали бітами по рилу пенсіонери, щоби я харкав й срав кровью!
Відповісти
Майдаунуті херрої. а ми вже в європі чи ні? Народ України судить не по брехливим патріотичним гаслам, а судять по рівню зарплат та трикратно обкраденних пенсій до рівня зе-мародерних цін на товари і комунальних здирнитцьких зе-тарифів до держ.-переворотного майдану і після! Майданутий держпереворот - це не помилка, а конкретний не покаранний злочин і трагедія окупованного крадущими й брехливими жидами простого українського одураченного поцріотичними гаслами народу! Та забули очевидно що соловя одними байками не накормлять і вічно так тривати небуде і вся оця бандитська держ.переворотна крадуча зеленсько-порошенська жидівська система рухне в прірву!
Відповісти
Але ще більший злочин вчинив свого часу мій рашистсько-жидовський зеленський батько, не одягнувши презерватив перед статевим актом...вилупився з сраки я клоуняка зеленський трикратний крадій пенсій зе-президент ХUЙЛО ЛАЛАЛА пердолю свою прес.секретутку мандель і за це платю їй 1.5тисячі баксів в місяць з вкраденних мною Пенсій в пенсіонерів з моїми бандитськими зе-партійними Подєльніками! І хочу щоб мені надавали бітами по рилу пенсіонери, щоби я харкав й срав кровью!
Відповісти
трикратного мерзотного крадія пенсій клоуна-президента зеленського розстріляти з хряком вальцманом...тільки таких героїв, хто це зробить, в нас на жаль немає...і це очевидно.
Відповісти
Майданутий держпереворот - це не помилка, а конкретний злочин!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні