У Києві помер відомий український продюсер

0
6
У Києві помер відомий український продюсер
Помер відомий український продюсер, колишній генеральний продюсер Першого каналу і виконавчий директор Freedom Hall Олександр Сірий. Причиною смерті став коронавірус. Про трагічну новину у понеділок, 29 березня, на своїй сторінці в Facebook повідомив бізнесмен Олександр Меламуд.

"Помер Олександр Сірий. Ковід. Дуже сумно", - написав Меламуд.

Також ця інформація з'явилася на сторінці експерта телевізійних соціальних проектів Марини Кінах.

"Саша! Немає слів. Як же так... Не можу повірити. Обговорювали тільки спектаклі, нові проекти... Ти ж такий розумний, такий професійний, такий правильний, такий молодий і такий душевний. Ти ж сказав, що все буде добре. Плачу", - написала вона.

Олександр Сірий відомий як продюсер знаменитих нині артистів, серед яких - Алекса, Ассоль, Женя Анішко, Христина Коц-Готліб, Поля Франц, Do-ping, Юля Лотоцька, Поліна, Man Sound, Мар'яна, Ігор Закус та Саша Дюма. Також Сірий очолював компанію ICMG, що організувала найяскравіше шоу 2007 року - шоу Маркуса Міллера.

Олександр Сірий народився 18 вересня 1962 року у Львові. Закінчив Львівську музичну десятирічку ім. С. Крушельницької, Донецьку державну консерваторію ім. С. Прокоф'єва. Протягом багатьох років Олександр був режисером Міжнародного легкоатлетичного турніру "Zepter - Зірки жердини". Він же організував і провів такі гучні шоу, як "Міс Європа" 2006 і бенефіс Анастасії Волочкової.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні