На Київщині від коронавірусу померло багатодітне подружжя

0
-3
На Київщині від коронавірусу померло багатодітне подружжя
Подружня пара, яка виховувала 13 дітей, переїхала з Донецької області в 2014 році. Чоловік і дружина померли в лікарні від ускладнень, викликаних коронавірусом.

Повідомляє Кореспондент.

У Київській області від ускладнень, викликаних коронавірусною інфекцією, померли Володимир і Діана Родікови, які виховували 13 дітей у дитячому будинку сімейного типу. Обоє померли в лікарні, повідомляє Київська облдержадміністрація.

"У березні цього року Володимир разом із дружиною через ускладнення, викликані коронавірусом, були госпіталізовані у Васильківську центральну районну лікарню. На жаль, лікарям не вдалося врятувати подружжя. 20 березня 2021 року пішов із життя Володимир Володимирович. Діана Анатоліївна в критичному стані була переведена з Василькова в реанімацію Олександрівської клінічної лікарні міста Києва, де 29 березня також померла", - ідеться в повідомленні ОДА.

На сьогодні діти, які залишилися сиротами, знаходяться в Київському обласному центрі соціально-психологічної реабілітації дітей Сезенків.

Ольга Онищенко, знайома родини Родікових, у Facebook повідомила, що старша дочка померлого подружжя візьме опікунство над дітьми.

Сім'я Родікових переїхала в Київську область із Донецької після початку там бойових дій у 2014 році. У подружжя було п'ятеро рідних дітей і вісім прийомних.

У 2017 році держава допомогла родині придбати будинок у селі Липовий Скиток у Васильківському районі, де вони й проживали.

Діана Родікова мала почесне звання Мати-героїня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні