Розробляють електрокар, що зможе пересуватися по воді

0
-6
Розробляють електрокар, що зможе пересуватися по воді
Японський автовиробник Fomm працює над створенням електромобіля для каршерінгу (спільне використання автомобіля). Його вартість становитиме $25 тис.

Як повідомляє AMPERCAR.com, японський автовиробник Fomm, який займається виробництвом компакткара з 2019 року, планує презентувати покращену версію електромобіля, який може долати броди, а також пересуватися по воді.

Модель розрахована на 5 осіб, а гранична швидкість електромобіля становить 80 км/год. При вартості у 25 тисяч доларів цей електрокар залишається особливо привабливою покупкою для сервісів каршерінгу.

Тим часом в Україні дещо впав попит на уживані електромобілі. Так, у лютому українці купили та зареєстрували 510 легкових електричних моделей. Це на 18% менше, ніж у лютому 2020 року. Лідером ринку електрокарів в останній місяць зими стала модель CHEVROLET Bolt.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні