--> Нова пандемія: Меркель натякає на мегалокдаун? | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Нова пандемія: Меркель натякає на мегалокдаун?

2
-6
Нова пандемія: Меркель натякає на мегалокдаун?
Канцлерка Німеччини Ангела Меркель виступила за дотримання жорстких обмежувальних заходів карантину через пандемію COVID-19, сказавши, що почалася нова хвиля.

Про це лідерка німців розповіла в інтерв'ю телеканалу ARD, повідомляє Обозреватель. Вона підкреслила, що зараз країна перебуває у важкій ситуації.

"Рік тому я говорила: ситуація серйозна, сприймайте її серйозно. Але ситуація влітку, на початку осені не була такою. Зараз я хочу це повторити. Ми повинні зламати цю третю хвилю на останньому відрізку пандемії, поки вакцинація не матиме ефекту, але інструментів зараз не вистачає", – сказала канцлерка.

Меркель додала, що вона і влади у федеральних землях повинні знайти шляхи для зупинки хвороби. Пані канцлер підкреслила, що британський штам коронавірусу змінив епідеміологічну ситуацію.

"У нас нова пандемія. Люди кажуть: чого ми домоглися завдяки локдауну? Якби у нас був старий вірус, то локдаун приніс би той успіх, який нам потрібен, але у нас новий вірус, який більш агресивний, заразний і смертоносний. Тому потрібно ще раз напружитися, щоб вакцинація була успішною. До того, як це сталося, ми повинні робити те, що ми вже знаємо – скорочувати контакти, працювати з дому, в крайніх випадках обмежувати можливість залишати будинок", – резюмувала вона.

Додамо, що такі заяви Меркель німецькі і низка світових ЗМІ оцінили як натяк на масштабний локдаун.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мені особисто дуже цікаво як поширився, звідкіля взявся та як потрапив до людини так називаємий цей новий мутований британський коронавірус. Півтора року тому, весь світ кричав, що китайці засранці випустили з лабораторії джина на волю, що цих китайців треба всіх зневажати, можливо навіть ізолювати від світового суспільства. А тепер виходить стали засранцями ЄС і британські лорди, які також дали маху і випустили свою заразу на свободу, а значить на сьогодні ніби як за їхні ненавмисні дії, необхідно зневажати британців, можливо навіть ізолювати від світового суспільства.
Відповісти
Каждый из нас любит почитать новости или посмотреть Youtube, что узнать что происходит в мире и Украине.
Но очень важно чтоб источник новостей был честный и Вы не получали лживую информацию.
Я нашел очень полезный сайт и советую его Вам - https://ukr-life.com.ua/
Последнее время читаю новости только здесь.
Так же вот несколько из актуальных новостей, которые просто взрывает мозг:
https://ukr-life.com.ua/lunnyj-posevnoj-kalendar-2019-v-ukraine-v-doneckoj-oblasti/
https://ukr-life.com.ua/detskie-vyplaty-za-oktyabr-2018-goda/
https://ukr-life.com.ua/novye-tarify-vodafon-vodafone-v-ukraine/
https://ukr-life.com.ua/buxgalterskij-kalendar-na-yanvar-2018-goda-v-ukraine/
https://ukr-life.com.ua/inflyaciya-v-ukraine-v-yanvare-2018-goda/
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні