У Луцьку на вулиці Писаревського «автохам» пошкодив чужу машину

1
3
У Луцьку на вулиці Писаревського «автохам» пошкодив чужу машину
У Луцьку на вулиці Писаревського "автохам" пошкодив припарковану машину та втік.

Про це пише Сергій Бистрицький у соцмережі facebook, пише Волинь.юа.

"Можливо хтось шукає авто*андона на рено темного кольору польські євробляхи (запам’ятав номер LU759LA)? Вчора біля спортзалу Лайм Фіт вдарив авто Форд чорний джип Ас1708 і поїхав. Лось за рульом був точно п’яний", - йдеться у допис
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Більше машин чим населення. Розвелося власників автомобілів, так само точно, як і тих автомахів. Спочатку думає, як придбати авто, а потім один з одним думає куди ж її бідну подіти. Залишають свій металобрухт, який купили за 200-300 доларів США, де кому заманеться, інших слів підібрати не можу. А потім жаліються, що п'яні автомахи їздять по Луцьку, б'ють чужі автомашини де забажають або провокують "чесних" не п'яних водіїв на ДТП і т.д. Мудрий і прогматичний громадянин спочатку придбає гараж, потім готовиться і обдумує як, коли і яке придбати авто. Ще раз кажу, тільки дурень може придбати спочатку якусь "машину-каліку" за кордоном за мізерну суму, а потім корчити з себе крутого в лапках, ніби як у нього є машина, а яка то автівка за 200 доларів, знає сам власник, Господь, і впринципі той українець, який у Польщі чи у Германії продав українцю такому самому цей автомобіль.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні