--> Чоловік врятував двох жінок, які провалились під лід | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чоловік врятував двох жінок, які провалились під лід

0
0
Чоловік врятував двох жінок, які провалились під лід
Сьогодні у Тернополі молодий чоловік вчинив як справжній герой. Дві жіночки фотографувались на льоду тернопільського озера. І хоч лід вже виглядав непевно, панянки вийшли, бо бачили сотні рибалок на льоду. Пофотографувавшись, жіночки пішли до берега – пірсу біля замку, де причалюють влітку екскурсійні кораблі.

Інформує Про все.

Першою провалились під лід молодша панянка. Вона не побачила невеличку ополонку, крізь яку вже проступила вода. Чи зробили її рибалки? Найімовірніше, що ні. Лід там часто зазнає навантаження від ніг бажаючих пройтись замерзлим озером в останні дні. І не помітивши в сніговій каші, що там вже проступила вода, панянка, найімовірніше, стала просто у воду з неуважності. Або тонкий лід під її вагою проломився. Це дискусійне питання.

На допомогу їй кинулась старша жіночка, яка була в метрі від коліжанки. Вона теж пішла під воду, але лише до пояса. Молодша вже була у воді аж під пахи. Жінка розкинула руки і це її врятувало не зникнути під водою. У цьому місці глибина становить 5-7 метрів. Є куди тонути. Добре, що її встиг вхопити сміливий юнак, який не роздумуючись кинувся на допомогу. Він міг так само провалитись. Проте, лід його витримав. Справа кількох секунд – і він витягнув за руки обидвох жінок.

Ще кілька хвилин тернополяни обговорювали подію та й розійшлися.

Чи заслуговує на медаль чи відзнаку сміливий юнак? Звісно.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні