Скільки коштують послуги у лікувальних закладах Волині

2
-2
Скільки коштують послуги у лікувальних закладах Волині
Медичні заклади обласної комунальної власності розробили тарифи, в яких визначена вартість платних послуг, що надаватимуться в установах.

Про це стало відомо під час засідання медичної комісії облради 25 березня, – повідомляє ІА Волинські новини.

Зокрема, депутати розглянули проект рішення Про погодження тарифів на платні послуги комунальним підприємствам охорони здоров’я, що є об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

На розгляд депутатів представили тарифи Волинської обласної клінічної лікарні, Волинського обласного патологоанатомічного бюро, Волинської обласної інфекційної лікарні та Волинського обласного територіального медичного об’єднання захисту материнства та дитинства.

Зауважимо, платні послуги впроваджуються для тих пацієнтів, які звертатимуться за консультацією лікарів чи на проведення обстежень самостійно, без направлення від сімейного лікаря. Також за цими тарифами пацієнти платитимуть кошти, якщо згадані послуги не входять в пакети, оплачені Національною службою здоров’я України.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну шо, допомогли нам ті супруни?..
Відповісти
Ой - йой - йой, як допомогли...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні