--> У США двох українців засудили за контрабанду підроблених ліків | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У США двох українців засудили за контрабанду підроблених ліків

0
1
У США двох українців засудили за контрабанду підроблених ліків
Загалом українців засудили до 71 і 33 місяців ув'язнення у федеральній в'язниці. Потім їх депортують. Вони продавали фальшиві ліки від раку і гепатиту.

Пише Кореспондент.

У США на судової лаві опинилися двоє українців - Максим Ненадов і Володимир Ніколаєнко. Суд Південного округу штату Техас засудив їх до реальних тюремних термінів за контрабанду фальшивих ліків від раку і гепатиту. Про це повідомила прес-служба Міністерства юстиції США.

"Обвинувачені намагалися нажитися на чужих хворобах, продаючи помилкові надії - включаючи підроблені ліки без активного інгредієнта - і ризикуючи здоров'ям вразливих пацієнтів", - наголосив виконувач обов'язків помічника генерального прокурора Ніколас Маккуейд з кримінального відділу Міністерства юстиції.

Улітку 2020 року 36-річний Ненадов і 34-річний Ніколаєнко визнали себе винними.

Один з підозрюваних отримав п'ять років і 11 місяців позбавлення волі, другий два роки дев'ять місяців.

Після того, як в українців закінчиться термін ув'язнення, їх депортують зі США.

Ненадов, що є власником української фірми Healthy Nation, і його спільник Ніколаєнко ввозили підроблені ліки Keytruda, призначені для лікування раку, і Epclusa, що застосовується для лікування гепатиту. Чоловіки були затримані у 2019 році.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні