У Болгарії влада "відкрила" гіпермаркети, а через п'ять годин передумала

0
4
У Болгарії влада "відкрила" гіпермаркети, а через п'ять годин передумала
Болгарський уряд дозволив відкрити великі магазини непродовольчих товарів, але скасував рішення через п'ять годин.

Пише Кореспондент.

У Болгарії влада змінила карантинні заходи через COVID-19 вперше за десять днів, дозволивши відкривати гіпермаркети, але вже через п'ять годин скасувала рішення. Про це повідомляє Euractiv в п'ятницю, 26 березня.

Представники сфери послуг звинуватили прем'єр-міністра Бойко Борисова й уряд у непослідовності і прийнятті популістських рішень перед виборами 4 квітня.

"Ви робите з нас дурнів!" - заявили ресторатори, вимагаючи, щоб все залишалося або відчиненим, або зачиненим після продовження локдауну на 20 днів.

Зазначимо, що Болгарія встановлює нові рекорди зі щоденного приросту випадків коронавірусу. Країна також входить до числа світових лідерів за смертністю від COVID на душу населення.

Нагадаємо, що в Болгарії 22 березня набули чинності нові обмежувальні заходи через COVID-19. Під час локдауну в країні не працюють школи, ресторани, театри і торгові центри. Зачинилися спортивні зали та казино.

При цьому Болгарія з 1 травня відкриває новий туристичний сезон, для відпочивальників будуть введені спеціальні правила проживання і харчування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні