На "Ягодині" мандрівники пропонували хабар, щоб не відбувати самоізоляцію

0
3
На "Ягодині" мандрівники пропонували хабар, щоб не відбувати самоізоляцію
У «Ягодині» подорожні, аби уникнути самоізоляції, продовжують пропонувати прикордонникам хабарі

Через небажання виконувати вимоги постанови Кабінету Міністрів України щодо запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19 упродовж цього тижня українці та іноземці, які в'їжджали в Україну через пункт пропуску «Ягодин», шість разів пропонували прикордонникам Луцького загону неправомірну вигоду. Подорожні сподівалися, що долари, євро та гривні «допоможуть» їм безперешкодно перетнути кордон без наявного обов'язкового поліса страхування та уникнути карантину на територію нашої держави.

Прикордонники, засвідчивши нульову толерантність до будь-яких корупційних проявів, від запропонованих коштів відмовилися. Усі випадки пропонування хабарів задокументовано, до Нацполіції направлені повідомлення для внесення до ЄРДР відомостей за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ст. 369 ККУ.
Держприкордонслужба вкотре звертає увагу громадян, що пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди прикордоннику – це злочини, за який передбачена кримінальна відповідальність.

Також нагадуємо про вчасне та правильне оформлення документів для подорожі, аби не зіпсувати собі мандрівку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні