--> Андрій Покровський про третю хвилю пандемії: «Як довго вистоїть Луцьк?» ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Андрій Покровський про третю хвилю пандемії: «Як довго вистоїть Луцьк?» ВІДЕО

0
-2
Андрій Покровський про третю хвилю пандемії: «Як довго вистоїть Луцьк?» ВІДЕО
Українці вже рік живуть в умовах пандемії коронавірусу і різних карантинних обмежень.

Люди втомилися жити в таких умовах, як в останній рік. До того ж, багато втратили роботу, багато не бачать перспектив, багато не може поїхати за кордон, щоб заробити гроші для потреб своєї родини чи на відпочинок, як було раніше. Про це у своєму звернення заявив лідер Громадянського Руху "СВІДОМІ" Андрій Покровський.



"Рівень захворюваності коливається, але уже всі звикли жити з цими викликами. Проте не можна звикнути до того, що кожного дня ми втрачаємо сотні людей. За рік від пандемії ми уже втратили понад 30 тисяч українців. Вдумайтесь у ці цифри. Це дуже багато… Ці люди могли ще жити і працювати, але врятувати їх не змогли", – зазначив Андрій Покровський.

Він зауважив, що надію швидше побороти коронавірус дає вакцина, проте вакцинація відбувається надто повільно. Водночас кількість хворих зростає, міста йдуть на посилений карантин. Відтак виникає питання, чи вистоїть у цій боротьбі Луцьк.

"Масова вакцинація дозволила забути про страшні хвороби минулого століття. Вірю, що допоможе забути і про цю. Але вакцинація відбувається надто повільно. Провали уряду з закупівлею вакцини та поганий контроль за дотриманням карантинних обмежень призвели до того, що ми потрапили у третю, найбільшу хвилю пандемії. Наш регіон поки що на останніх місцях за темпами поширення хвороби, але це не має нас розслабляти, адже Київ, Львів, Дніпро, Івано-Франківськ уже закриті, там уведений локдаун. Виникає питання, як довго вистоїть Луцьк", – зазначив Андрій Покровський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні