Розблокування Суецького каналу може затягнутися на тижні

0
-4
Розблокування Суецького каналу може затягнутися на тижні
Роботи з відновлення руху в Суецькому каналі триватимуть бодай до наступної середи. Про це 26 березня повідомило агентство Bloomberg, пише Корреспондент.

Водночас Reuters, посилаючись на оцінку однієї з команд, які намагаються зняти судно з мілини, повідомляє, що на це піде щонайменше кілька тижнів.

Власник застряглого в Суецькому каналі контейнеровоза Ever Given, японська компанія Shoei Kisen Kaisha, вибачилась за "незручності, які створила".

Як заявили в Shoei Kisen Kaisha, вони роблять все можливе, щоб швидше прибрати контейнеровоз і ліквідувати затор, але "це виявилося надзвичайно складним". Зараз там вже чекають своєї черги, щоб пройти через канал, понад 150 кораблів.

Рятувальні бригади порівняли Ever Given з китом, викинутим на берег, і заявили, що кількома днями тут не обійдеться; скоріше, рахунок піде на тижні, залежно від ситуації.

ЗМІ припускають, що після того, як судно буде знято, його власник, швидше за все, зіткнеться з багатомільйонними претензіями від багатьох страхових компаній.

Як повідомляла Волинь24, Суецький канал заблокувало судно, що сіло на мілину. Передбачалося, що на розблокування може піти кілька днів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні