Луцькі «Богдани» будуть курсувати в Сумах

1
-4
Луцькі «Богдани» будуть курсувати в Сумах
Суми отримали першу партію нових тролейбусів «Богдан 70117», яка складається з 9 одиниць транспортних засобів.

Про це повідомила пресслужба автоскладального заводу на своїй сторінці у Fаcebbok. Згідно з договором, що був підписаний 23 червня 2020 року між ДП «Автоскладальний завод № 1» та КП СМР «Електроавтотранс», загальна кількість замовлених тролейбусів складає 19 одиниць. Вони будуть придбані в рамках реалізації спільного з Європейським інвестиційним банком проекту «Міський громадський транспорт України», пише Волинь.пост.

Варто зазначити, що тролейбусний парк міста Суми відтепер налічує 25 тролейбусів виробництва луцького автозаводу «Богдан».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А випадково прес-служба не повідомила, коли виплатять заборговану за майже три місяці зарплату? Бо в них якісь "відмазки" дурнуваті: Харків не віддає кошти, бо Кернес вмер; Івано-Франківськ, бо коронавірус. Цікаво, хто і від чого помре в Сумах?
Як це пов'язано з банкрутством?
І за які кошти куплені і "заникані" легковушкі?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні