В Луцьку магазин продавав неповнолітнім алкоголь

0
2
В Луцьку магазин продавав неповнолітнім алкоголь
У магазині «Гермес» в результаті рейду виявлено факт продажу алкогольного напою неповнолітньому та порушення санітарного законодавства.

Про це йдеться у відповідях Державної податкової служби України у Волинській області та Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області, пише Волинь.юа.


Нагадаємо, що лучанин Дмитро Василенко у системі «Відкрите місто» просив перевірити діяльність закладу «Гермес», що за адресою Лесі Українки, 5.

Проведено рейд щодо порушених у зверненні питань стосовно магазину «Гермес». Інспектором було виявлено продаж алкогольного напою неповнолітньому. Під час спроби зафіксувати дане правопорушення стався конфлікт з продавцем, Протокол скласти не вдалось, було лише відібрано пояснення у продавчині. До ГУ ДПС у Волинській області, Луцького районного управління поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області та управління Держпродспоживслужби в м. Луцьку направлено листи щодо перевірки порушених у зверненні питань відповідно до їх компетенції.

Держпродспожба виявила порушення санітарного законодавства через які власника закладу «Гермес» ФОП Лещова О.В. притягнуто до адміністративної відповідальності та дано рекомендації по усуненню виявлених порушень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні