Прийшов п'яним у суд - відправляйся на громадські роботи, покарали волинянина

0
-1
Прийшов п'яним у суд - відправляйся на громадські роботи, покарали волинянина
Покарали чоловіка, який прийшов п'яним у Рожищенський суд.

Пише Волинь пост.

Відомо, що чоловік 1 березня приблизно о 14:00 в приміщенні Рожищенського районного суду перебував у п'яному вигляді. Під час розгляду справи він свою вину у вчиненні зазначеного правопорушення визнав повністю, підтвердив обставини, викладені у протоколі про адміністративне правопорушення, та щиро розкаявся.

З його пояснень слідує, що 28 лютого святкував день народження в знайомого і протягом ночі вживав спиртні напої. Наступного дня об 11:00 випив 350 грамів горілки і о 14:00 прибув до суду для розгляду кримінального провадження, у якому брав участь як потерпілий.

Чоловік просив не призначати йому адміністративне стягнення у виді штрафу, оскільки в теперішній час не працює і не отримує доходу.

Суддя постановив визнати чоловіка винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 178 Адміністративного кодексу, і піддати його адміністративному стягненню у виді громадських робіт на 20 годин.

Також він має сплатити 454 гривні судового збору в дохід держави.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні