--> Радбез РФ попередив США про відповідальність за «важкі дні» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Радбез РФ попередив США про відповідальність за «важкі дні»

1
3
Радбез РФ попередив США про відповідальність за «важкі дні»
Секретар Ради безпеки РФ Микола Патрушев вважає, що якщо США будуть створювати “важкі дні” у відносинах з Росією, вони повинні будуть відповісти за це. Так він прокоментував слова помічника американського президента з національної безпеки Джейка Саллівана, пише УНН.

Раз вони пророкують, значить, вони і планують. А якщо планують, то можуть і реалізувати, — сказав секретар РБ РФ. — Але тоді і будуть нести відповідальність за ті дії, які вони можуть зробити”. Він нагадав, що це не перша подібна заява офіційних осіб США.

Патрушев при цьому запевнив, що Росія нібито не скоювала і не робить ніяких ворожих дій щодо США і налаштована на конструктивну співпрацю.

У понеділок Салліван заявив, що адміністрація президента США Джо Байдена вважає, що у Москви і Вашингтона є безліч розбіжностей. “Ми вважаємо, що з Росією мають бути важкі дні, оскільки є питання, по яких у нас є глибокі розбіжності, є дії, на які нам потрібно давати рішучу відповідь”, — сказав Джейк Салліван.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А коли буде відповідати московія за створені нею "важкі" дні іншим країнам?!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні