Волинянин хотів сунути поліцейському хабаря, бо порушив ПДР

0
-5
Волинянин хотів сунути поліцейському хабаря, бо порушив ПДР
Житель Старовиживського району пропонував кошти поліцейському, аби уникнути відповідальності за порушення ПДР.

23 березня під час патрулювання на автодорозі між селами Борзова - Седлище працівники сектору реагування патрульної поліції виявили водія, який керував транспортним засобом марки “ЗАЗ 11057” з порушенням правил дорожнього руху. Аби уникнути відповідальності, керманич автомобіля запропонував поліцейському кошти. про це розповіли на фейсбуці Ковельського районного управління ГУ НП.

На місце виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції №2 ( с. Ратне) Ковельського районного управління поліції, яка зафіксувала факт надання хабаря 23-річним жителем села Буцинь.

Вирішується питання про внесення відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Окрім того, на водія складено адмінматеріал за частиною 2 статті 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом, або передача керування транспортним засобом особі, яка не має права керування таким транспортним засобом) Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні