На чому українці економлять найбільше

1
-1
На чому українці економлять найбільше
Українці найчастіше економлять на відпочинку, одязі та продуктах харчування.

Про це йдеться у результатах опитування компанії Research & Branding Group.

"Українці молодші 60-ти років частіше згадують про те, що почали економити на відпустці. Таких у середньому 55%. Також вони заощаджують на дозвіллі і розвагах - 44%. Особи пенсійного віку частіше говорять про економію на продуктах харчування - 60%, на лікуванні та медикаментах - 50%, на комунальних витратах - 37%", - йдеться у результатах дослідження.

Згідно з ними, люди з середньою спеціальною і більш низьким рівнем освіти в своїх відповідях частіше згадують про економію на одязі та взутті. Таких у середньому 55%. Ці опитані розповідають, що заощаджують на продуктах харчування - 50%, лікуванні та медикаментах - 37%, комунальних витратах - 35%.

"Українці з вищою освітою частіше згадують про економію на придбанні великої побутової техніки - 35%, нерухомості - 32%, предметах розкоші - 28%", - пояснюється у результатах опитування.

Зазначається, що за останні два роки українці стали частіше заощаджувати на відпочинку та відпустці - таких 51% проти 47%, на дозвіллі і розвагах - 41% проти 36%, на предметах розкоші - 23% проти 18%.

"З іншого боку, сьогодні рідше згадуються такі статті економії, як комунальні витрати - 28% проти 37%, освіта - 7% проти 12%, зв'язок - 14% проти 17%, дрібна побутова техніка - 26% проти 29%", - додають дослідники.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На комуналці не дуже і зекономиш, особливо на централізованому опаленні. Тепловики що хоч вигадають аби більше здерти.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні