20 країн світу перебувають на межі гострого голоду

0
4
20 країн світу перебувають на межі гострого голоду
Більш як 34 мільйонів людей у всьому світі перебувають на межі гострої нестачі продовольства.

Про це йдеться в спільній доповіді Продовольчої і сільськогосподарської організації ООН (FAO) і Всесвітньої продовольчої програми (WFP).

"Ємен, Південний Судан і Північна Нігерія очолюють список з 20 країн і стикаються з катастрофічним рівнем гострого голоду. Деякі сім'ї в районах Південного Судану і Ємену вже відчувають голод або перебувають під загрозою голодної смерті", - йдеться в звіті.

Хоча більшість постраждалих країн знаходяться в Африці, в доповіді йдеться про те, що голод буде різко зростати в більшості регіонів світу. У список ООН вже потрапили Сальвадор, Гватемала, Гондурас, Венесуела, Ліван, Сирія і Афганістан.

"Ми бачимо, як на наших очах розгортається катастрофа. Голод, викликаний конфліктом і підживлює кліматичними потрясіннями і пандемією COVID - 19, стукає в двері мільйонів сімей", - сказав Девід Біслі, виконавчий директор Всесвітньої продовольчої програми.

Також він повідомив, що для боротьби з голодом необхідно збільшити поставки гуманітарної допомоги, надати регіонам посухостійкі насіння, відновити водозабірні споруди і впровадити схему оплати праці готівкою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні