Росія заявила про «знищення» відносин з ЄС

2
0
Росія заявила про «знищення» відносин з ЄС
Вся інфраструктура відносин з Євросоюзом нібито “була знищена односторонніми діями Брюсселя”, тому зараз у Москви немає відносин з організацією. Про це заявив у вівторок міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров, пише УНН.

З Євросоюзом як з організацією відносин немає. Вся інфраструктура цих відносин знищена односторонніми рішеннями Брюсселя”, — сказав він.

За його словами, Росія буде готова до контактів з нарощування взаємодії з ЄС, коли Брюссель вважатиме за потрібне усунути аномалію в двосторонніх відносинах.

Він також заявив, що Росія завжди була націлена на співпрацю зі своїми сусідами.

Раніше, як повідомляла Волинь24, Лавров в інтерв’ю російському пропагандисту Володимиру Соловйову на початку лютого заявив, що Москва не виключає розриву зв’язків з Євросоюзом, якщо Брюссель буде вводити санкції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зі всього видно, що РФ сподівається стати союзною державою КНР, або самоліквідуватись
Відповісти
"Він також заявив, що Росія завжди була націлена на співпрацю зі своїми сусідами"-особливо з Україною і за допомогою зброї.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні