--> Волинян запрошують позмагатися за здобуття премії імені Івана Франка | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинян запрошують позмагатися за здобуття премії імені Івана Франка

0
3
Волинян запрошують позмагатися за здобуття премії імені Івана Франка
Журналісти та письменники Волині можуть взяти участь у конкурсі на здобуття Премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності.

Відтак, з 1 березня 2021 року у Держкомтелерадіо стартував процес прийому матеріалів, який триватиме до 1 травня 2021 року, - йдеться на сайті Волинської ОДА.

Премія у розмірі 10 тисяч гривень присуджується щороку авторам нових оригінальних публіцистичних творів у галузі інформаційної діяльності, що сприяють утвердженню історичної пам'яті народу, його національної свідомості та самобутності, спрямовані на державотворення і демократизацію українського суспільства.

Матеріали повинні бути оприлюднені у завершеному вигляді впродовж останній трьох років, але не пізніше, як за півроку до їх висунення на конкурс.

Премію присуджують до дня народження Івана Франка, а саме, 27 серпня, у чотирьох номінаціях:

– за кращу публікацію у друкованих засобах масової інформації;

– за кращий твір у телевізійній сфері;

– за кращий твір у радіомовній сфері;

– за кращу наукову роботу в інформаційній сфері.

Зверніть увагу, що відповідно до п. 4 Положення про Премію імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності одна й та сама кандидатура не може одночасно висуватися на здобуття Премії з двома й більше творами.

На здобуття Премії подаються:

– клопотання про присудження Премії з короткою характеристикою твору та його автора (авторів);

– примірник твору на матеріальному носієві з підтвердженням його оприлюднення (примірники друкованих засобів масової інформації, телепередачі та радіопрограми на компакт-дисках у форматі DVD);

– копія паспорта (у разі висунення на здобуття Премії колективу - копії паспортів кожного члена колективу).

Адреса для подання творчих робіт: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2, Державний комітет телебачення і радіомовлення України (з позначкою «на здобуття Премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності»).

Клопотання про присудження Премії з короткою характеристикою твору та його автора (у форматі word), а також електронну версію твору прохання надсилати до Держкомтелерадіо на електронну адресу iv@comin.gov.ua.

З Положенням про Премію можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Держкомтелерадіо (http://comin.kmu.gov.ua) у розділі «Конкурси, премії» (підрозділ «Премії»).

Дізнатися більше можна за телефонами: (044) 279-35-56, (044) 278-86-96.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні