У Букінгемському палаці може з'явитися «відповідальний за меншини»

0
-1
У Букінгемському палаці може з'явитися «відповідальний за меншини»
Букінгемський палац планує переглянути свою політику щодо меншин. Поштовхом для цього стало інтерв'ю принца Гаррі та його дружини Меган Маркл, які повідомили про прояви расизму у королівській родині.

Як пише BBC з посиланням на власні джерела, британський королівський двір планує приділяти більше уваги підтримці меншин, а також етнічній і іншій різноманітності серед службовців королівських резиденцій.

За даними видання, у Букінгемському палаці, ще до виходу інтерв'ю, вже давно існують програми підтримки меншин, утім бажаних результатів вони не принесли.

"У королівському оточенні, при палаці, може з'явитися спеціальна посада відповідального за підтримку етнічних меншин", — розповів співрозмовник і додав, що така опція обговорюється, але рішення ще не прийняте.

Також за даним ЗМІ палац планує провести низку зустрічей, зокрема з представниками етнічних меншин, ЛГБТ-спільноти та людей з інвалідністю. На зустрічах обговорюватиметься питання про те, як королівський двір може поліпшити свою політику в цьому відношенні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні