У Зеленського запевнили в безпеці CoviShield

0
-1
У Зеленського запевнили в безпеці CoviShield
В Україні побічні ефекти від COVID-вакцини CoviShield зафіксували у 0,5% щеплених людей - всі "побічки" пройшли в легкій формі. Про це заявила прес-секретар президента Юлія Мендель в програмі Погляд з Банкової на каналі Дом в неділю, 21 березня.

"Температура, слабкість - ось це побічні ефекти, зовсім нескладні і нетривалі, їх в Україні всього нарахували 0,5% і все в легкій формі", - сказала Мендель.

Прес-секретар президента нагадала, що українців вакцинують препаратом CoviShield, виробленим за ліцензією компанії AstraZeneca. ВООЗ і Європейський регулятор вакцин підтвердили, що препарат AstraZeneca не викликає появи тромбів, підкреслила Мендель.

"В Європі вакциновано 17 млн ​​людей саме цією вакциною і тільки у близько 40 осіб виявлені тромби. Іншими словами, один випадок на 0,5 мільйона щеплень", - пояснила Юлія Мендель.

На її думку, вакцині AstraZeneca в плані інформатаки "дісталося найбільше" серед найбільш затребуваних препаратів, так як цей препарат є одним з найдоступніших.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні