Метадонова вечірка на Рівненщині: діти без свідомості й навіть у комі

0
-2
Метадонова вечірка на Рівненщині: діти без свідомості й навіть у комі
Вночі 20 березня на лінію 103 на Рівненщині надійшло декілька однакових викликів. Медичної допомоги потребували неповнолітні з села Федорівка, що на Гощанщині.

Бригади Гощанської підстанції екстреної медичної допомоги прибули за вказаними адресами. У чотирьох пацієнтів віком 15-17 років були однакові симптоми, повідомляє ЧаРівне.

Неповнолітні під час спільної вечірки вживали небезпечні для організму наркотичні речовини (амфетамін та матадон).

Після наданої медичної допомоги працівники швидкої транспортували 3-х пацієнтів без свідомості до Гощанської центральної районної лікарні в реанімаційне відділення. Одного підключили до апарату штучної вентиляції легень. Четвертий молодик у значно кращому стані, оскільки батьки промили йому шлунок одразу як помітили, що сину погано.

Про подію повідомили поліцейським.

Близько 6-ї ранку 20 березня двох неповнолітніх пацієнтів у важкому стані транспортували до Рівненської обласної дитячої лікарні. Одному з яких лікарі ввели антидот. З‘явилася м‘язева активність, проте він залишався в комі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні