У Жидичинському Свято-Миколаївському монастирі відбувся чернечий постриг. ФОТО

1
2
У  Жидичинському Свято-Миколаївському монастирі відбувся чернечий постриг. ФОТО
У світі стало більше на одну людину, яка присвятила своє життя Богу.

Про це йдеться на сторінці «Чернецтво Волині» у "Фейсбуці".

19 березня архімандрит Константин (Марченко), настоятель Жидичинського Свято-Миколаївського монастиря, з благословення митрополита МИХАЇЛА, звершив чернечий постриг насельниці Петро-Павлівського скита в с. Липляни. Інокиня Досифея прийняла мантійний постриг з іменем Феодора.

"Мала схима – це образ ангельського життя, монах стає воїном Христовим. Людина, яка має поклик до такого життя, всім серцем прагне присвятити себе Богу через велику любов до Нього. Монашество – це важкий хрест та велика відповідальність, але Христос каже: «Прийдіть до Мене всі втомлені та обтяжені, – і Я облегшу вас! Візьміть Моє ярмо на себе і навчіться від Мене, бо Я лагідний і покірний серцем, – і знайдете спокій своїм душам. Адже Моє ярмо любе, і Мій тягар легкий». Нехай Господь укріпляє новопострижену монахиню Феодору та допомагає їй гідно пройти свій нелегкий шлях", - додають у дописі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Монашество - злочин проти людства та суспільства
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні