У зоні ООС на Донбасі загинув український військовий

1
1
У зоні ООС на Донбасі загинув український військовий
Біля Шумів на Донбасі в суботу, 20 березня, внаслідок прицільного обстрілу з боку російських найманців загинув український військовослужбовець.

Про це повідомляє оперативно-тактичне угрупування Північ, передає Новое время.

«У результаті обстрілу один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав вогнепальне поранення. Воїну оперативно надали першу медичну допомогу, та на жаль, від отриманих поранень він помер під час евакуації до медичного закладу», – ідеться в повідомленні.

На обстріл бойовиків бійці ЗСУ відкрили вогонь у відповідь. Про дії окупантів через Українську сторону СЦКК повідомили представникам ОБСЄ.

Упродовж минулої доби, 19 березня, російські найманці два рази відкривали вогонь по українських позиціях. Внаслідок обстрілу загинув український військовий. Ще один боєць ЗСУ загинув на Донбасі 18 березня.

На Донбасі з систематичними порушеннями з боку російських бойовиків діє режим припинення вогню, запроваджений 27 липня 2020 року. Від початку 2021-го ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил суттєво погіршилася. Після відносного затишшя на Донбасі знову активізувалися російські найманці і снайпери.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І ще москалі розповідають щоб ЗСУ не відстрілювалося.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні