На Волині поліція затримала на хабарі інспекторів фіскальної та податкової служб

0
3
На Волині поліція затримала на хабарі інспекторів фіскальної та податкової служб
Посадові особи вимагали 10 тисяч гривень хабаря від підприємця за зменшення штрафних санкцій за виявлені під час перевірки порушення.

Про це повідомили в департаменті стратегічних розслідувань Національної поліції.

Протиправну діяльність двох головних державних ревізорів-інспекторів обласних управлінь фіскальної та податкової служб викрили оперативники управління стратегічних розслідувань у Волинській області Нацполіції спільно з колегами-правоохоронцями.

19 березня обох інспекторів затримали під час одержання коштів.

Вирішується питання про затримання фігурантів у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, оголошення підозр та обрання запобіжного заходу.

Кримінальне провадження відкрите за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. За вимагання та отримання неправомірної вигоди передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Досудове розслідування здійснюють слідчі ТУ ДБР, розташованого у м. Львові, під процесуальним керівництвом Волинської обласної прокуратури.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні