Музей воскових фігур прибрав побитого Трампа у сховище

0
-5
Музей воскових фігур прибрав побитого Трампа у сховище
З Техаського музею воскових фігур прибрали статую 45-го президента США Дональда Трампа, тому що відвідувачі "її били", дряпали і намагалися повалити. Про це повідомляє Fox News.

Клей Стюарт, директор музею, повідомив, що в секції, де знаходяться зображення президентів США, завжди були проблеми.

"У нас є Джордж Буш, Обама, Трамп... Всіх їх у різний час били. Обамі шість разів обривали вуха, а Бушу відбили ніс", - повідомив Стюарт і зазначив, що зараз Трамп став найбільш "битим президентом".

Його статую постійно доводилося ремонтувати, видаляючи вм'ятини і подряпини. В якийсь момент 45-го президента навіть перемістили в вестибюль, де постійно знаходяться працівники музею, але його все одно примудрялися псувати.

Тепер Дональда Трампа відправили в сховище і не знають, коли зможуть повернути назад.

"Напевно, коли відвідувачі перестануть на нього нападати", - повідомили в музеї.

Втім, Дональда Трампа не дуже полюбляють в музеях воскових фігур по всьому світу.

У 2020 році, коли він програв президентські вибори, його статую прибрали з музею мадам Тюссо в Берліні. У Лондоні він поки на місці, але йому змінили гардероб. Тепер він убраний у костюм для гольфу.

"Його звичайне вбрання у 2021 році", - заявили в музеї, натякаючи на те, що після програшу на виборах, 45-й президент США майже не залишає свою резиденцію у Флориді і цілими днями грає в гольф.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні