У Горохові потопає в смітті «графський» парк. ФОТО

1
-1
У Горохові потопає в смітті «графський» парк. ФОТО
Про незадовільний стан парку в Горохові, який місцеві називають Графським, повідомив депутат Волинської обласної ради Юрій Ройко після відвідин міста.

«Це, як називають його місцеві, графський парк. Розташований в славному містечку Горохів. В Географічній енциклопедії України зазначено: «Горохівський парк - пам'ятка садово-паркового мистецтва місцевого значення, йдеться у дописі, пише Волинь.

– Парк закладений у XIX ст. на площі 12 га, належав великим землевласникам Тарнавським». А тепер реалії. Аварійні, пошкоджені дерева, непролазні хащі. Захаращення із впалих дерев, зламаних гілок і хмизу. І все це рясно пересипане купами сміття!

Кажуть, в теплу пору тут пасуться кози з коровами, гребуться кури. Не нарікатиму на бездіяльність міської влади, бо в Горохові це як горохом об стінку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За те бруківка лежить )
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні