20 чоловіків ґвалтували неповнолітню протягом 8 днів

0
1
20 чоловіків ґвалтували неповнолітню протягом 8 днів
В Індії 15-річну дівчинку 8 днів ґвалтували 20 чоловіків.

Жертва розповіла поліції, що 25 лютого вона з подругою і ще однією особою поїхала в місто Джалавар за шкільною сумкою. У парку з ними заговорили 3 дорослих, які накачали її наркотиками, а потім ув'язнили і ґвалтували. Про це пише gazeta.ua, посилаючись на Daily Star.

Поліція підтвердила, що загалом 20 чоловіків, включаючи 4-х неповнолітніх, ґвалтували жертву протягом 8 днів. Досі за злочин заарештовані 18 осіб. Зокрема, 4 неповнолітніх. Також 2 старших офіцери поліції відсторонені з посад за недбалість: демонстрували бездіяльність після 10 днів після заяви про злочин.

В Індії протягом останніх півроку стався ряд гучних групових зґвалтувань, що потрапили в заголовки світових новин. У лютому 12-річну дівчинку зґвалтували кілька чоловіків з однієї сім'ї, потім убили, а тіло спалили. Водночас батьків жертви злочинці поневолили на 12 днів. Вони також погрожували батькам, щоб ті не заявляли в поліцію про злочин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні